



Roundtable on

Growth through Digitisation: Strengthening India's MSMEs

December 17, 2019

Venue – "Jahangir", Taj Palace, Sardar Patel Road, New Delhi

AGENDA

10.30 - 11.00	Registration
(30 minutes)	(Tea & Coffee)
Inaugural Session	
11.00 – 11.05	Welcome and Introductions
(5 minutes)	ACCESS ASSIST
11.05 - 11.15	Context Setting & Expert Presentation
(10 minutes)	Sidharth Deb, Koan Advisory
11.15 - 11.20	Report Release:
(5 minutes)	Release of the White Paper on Growth and Digitization of MSMEs
	(Including group photo)
11.20 to 11:30	Special Remarks
(10 minutes)	Rahul Gosain, Director, DigiDhan Mission, Ministry of Electronics and Information Technology
Panel Discussion: "Addressing the MSME Credit Gap through Digitisation"	
11:30 to 1230	Moderator
Hrs	Arvind Mayaram, Former Finance Secretary, Government of India
(60 minutes)	
	Panelists
	- Anil Bhardwaj, Secretary General, Federation of Indian Micro Small and Medium
	Enterprises
	- Dr. Amit Kapoor, Head, Institute for Competitiveness
	- Senior Mastercard Representative
	- Ajit Pai, Consultant to Vice Chairman, NITI Aayog
	- Punit Jain, GM- MSME, PNB*
	- Anand Sherkhane, Additional Development Commissioner, Ministry of MSME*
12:30 to 12:55	Open Floor Discussion
(25 minutes)	
12.55 to 13.00	Wrap up
(5 minutes)	Vivan Sharan, Partner, Koan Advisory
13.00 – 14.00	Networking Lunch